Menukaart Diner – Lunch – Borrel

VOORGERECHTEN

ProvEncaalse VISSOEP  7,50
 
Bruschetta Trio 7,50
à la Tafel aan de Gracht
caprese 9,50
buffelmozzarella, pomodori en
basilicum
Vitello Tonnato  10,00
kalfsrosbief, tonijncrème en kappertjes
Carpaccio van Black Angus 11,00
extra met zwarte truffel ( + €2,50 )
Gegrilde coquilles 11,50
met kruidensalade
Oesters, half dozijn12,50

sPECIAL

TAPASDINER TAFEL AAN DE GRACHT  23,50 pp
uitgebreid 2-gangen tapasdiner van de chef Vis, vlees en/of vegetarisch (vanaf 2 personen)
tapasdiner met grand dessert 28,50

specials-antipasti

PASTA

rAVIOLI PARMIGIANO 17,00
PENNE MET OSSENHAASPUNTJES 17,50
TAGLIATELLE MET ZWARTE TRUFFEL  18,50
SPAGHETTI sCAMPIS  18,50
SPAGHETTI FRUTTI DI MARE 22,00

vis

zalmsteak 18,00
met amaretto-roomsaus
mediterrane dorade 21,50
heel van de grill, met citroen, knoflook en peterselie
tonno alla siciliana 22,50
gegrilde tonijnsteak op Siciliaanse wijze
gebakken gambas 23,50
in knoflooksaus
roodbaarsfilet 21,00
met saffraansaus, seizoensgroenten en ovengegaarde rosevalaardappelen
Siciliaans vistrio 22,50
Twee soorten visfilet in combinatie met gambas

vlees

italian burger 16,50
met mozzarella, tomaat en pesto
Eendenborst 20,50
met bospaddenstoelen
ribeye met rucola 21,50
met ovengegaarde rosevalaardappelen
LAMSCARRÉ 22,50
met groenten en ovengegaarde rosevalaardappelen
gegrillde entrecôte 21,50
met rode wijnsaus, seizoensgroenten en ovengegaarde rosevalaardappelen
mixed grill tafel aan de gracht 22,00 pp
met groenten en ovengegaarde rosevalaardappelen (vanaf 2 personen)
CÔTE de boeuf dry-aged 25,50 P.P.
Ribeye met bot, 3 weken in een speciale koeling gerijpt, met  seizoensgroenten en ovengegaarde rosevalaardappelen (voor 2 personen)

specials

nagerechten

IJSTRIO 6,50
sgroppino 7,00
Prosecco met wodka en citroenijs 
TIRAMISU classico 7,50
Crème Brûlée 7,50
cannoli siciliana 8,50
gefrituurd deeg met mascarpone en honing
Grand dessert
Tafel aan de Gracht 9,50
kaasplateau de luxe 10,50
4 soorten exclusieve kaas